Natuurlijk bent u als ouder of bezoeker benieuwd naar de plek waar u uw kinderen heen stuurt. Wij zijn daarom uiteraard altijd bereid om uw vragen te beantwoorden. U kunt veel informatie vinden op de pagina Informatie. Mocht u nog meer vragen hebben dan kunt u hieronder ook al een aantal antwoorden vinden.

 

Antwoorden op verschillende vragen:

 • Wie organiseert Het Groep 8 Feest?

De organisatie en het contact naar de scholen wordt geregeld door Eric Spaargaren en Gro-up Buurtwerk. Eric kwam in 2012 ook op het idee om een feest te organiseren speciaal voor de kinderen uit groep 8 als leerkracht van groep 8. De organisatie van het Feest met betrekking tot de locatie is in handen van Sander Jongkind en de crew van de N201. De N201 is een discotheek in Aalsmeer wat ook de functie heeft van muziekcentrum. Sander Jongkind is de uitbater/eigenaar. Het beheer van de N201 wordt gedaan vanuit een speciale stichting. Gro-up Buurtwerk helpt bij de organisatie. 

 • Wordt er alcohol verkocht?

Nee, de avond is 100% alcoholvrij. Dit betekent dat er aan niemand alcohol geschonken wordt tijdens de avonden. Tevens is het gebruik van drugs natuurlijk niet toegestaan, ook roken mag (natuurlijk) niet. Dit geldt voor het gehele gebouw. Er worden op deze avond ook geen Engergy drinks (zoals Red Bull of AA) verkocht.

 • ...maar de N201 schenkt op sommige avonden toch wel alcohol?

De N201 schenkt op andere avonden wél alcohol, echter tijdens deze avond niet. 

 • Waarom gaat de deur al om half 9 dicht?

Door de kinderen te laten arriveren binnen het uur is er een goede doorstroom naar de zaal mogelijk. Ook qua het efficiënt inzetten van personeel is dit handig. Tot half 9 is het mogelijk om binnen te komen. Mocht half 9 echt te vroeg zijn dat moet je met een volwassene naar de deur komen die uitleg geeft over de late aankomst.

 • Waarom moet mijn kind tot 10 uur blijven?

Het feest wordt samen afgesloten om 10 uur. Om 21:50 gaat de garderobe open en uw kind mag vanaf 21:55 naar buiten. Wij hebben liever niet dat er voor 21:55 weggegaan wordt van de feestlocatie omdat wij daar geen toezicht op hebben. Mocht half 11 echt te laat zijn dat moet er een volwassene naar de deur komen die het kind of de kinderen ophaalt. U kunt uw auto het beste parkeren (bij de Renault showroom) en voor het hek van N201 wachten. 

 • Wat zit er allemaal bij de prijs in?

Voor de prijs van 7 euro krijgt uw kind een drankje, een zakje chips en de bemande garderobe. En natuurlijk een avond vol feest!

 • Hoeveel kost een losse consumptie?

Voor 2,50 euro zijn er extra consumpties als appelsap, sinaasappelsap of frisdrank te krijgen. Limonade of water kost 1,00 euro.

 • Hoeveel jassen gaan er in een kluis

De jassen worden opgeborgen in kluisjes waar 4 of 5 dunne jassen in gaan. De kluisjes zijn voor de kinderen gratis (zit bij de prijs in)

 • Hoe kom ik er?

Er is beperkt parkeerruimte bij de N201. Er kan worden geparkeerd bij de Renault garage en het bedrijventerrein om uw kind op te halen. Samen op de fiets is ook een goede optie. Wij zorgen voor fietsenrekken. 

 • Mag mijn kind alleen naar huis?

Alleen als u toestemming geeft op een briefje en dit meegeeft aan uw kind. 

 • Mijn kind zit niet in Aalsmeer of Kudelstaart op school, mag het dan ook komen?

Nee, helaas niet. Door het grote succes van Het Groep 8 Feest kunnen wij helaas niet meer kinderen toelaten dan de kinderen die in Groep 8 zitten in Aalsmeer en Kudelstaart.

 • Mijn vraag staat hier niet bij…

Mocht u nog steeds met een vraag zitten; u kunt onder de foto's uw vraag stellen. Wij proberen dit z.s.m. te behandelen.

 

 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Commentaren: 0